Vaniljapirtelön jäätelöversio

Lupasin palata asiaan viime viikkoisen vaniljapirtelön jäädyttämisen tiimoilta.

Annoksesta tosiaan jäi sen verran jäljelle, että kokeilin sitä seuraavana päivänä jäätelökoneessa. Jäätelön rakenteesta tuli miellyttävää, mutta olen huomannut, että lämpimässä massassa maut ovat intensiivisemmät kuin kylmässä. Täten reseptillä jäätelöä tekeviä kehottaisin lisäämään pohjaan hieman makeutta sekä vaniljaa.

Tekemistäni pähkinämaitojäätelöistä {jotka siis pyrkivät kermajäätelömäiseen makuun ja koostumukseen} tämä oli kyllä onnistunein. Kookosmaito toi toivottua kermaisuutta rakenteeseen ja makuun. Jäätelö läpäisi kotiraadin {Jukka & minä ; ) } tiukan seulan ja hävisi astiasta puolen tunnin sisällä : )

No comments yet.

Leave a Reply


Tags: , , , , , , , , ,